Jes Theetuin

Vanaf 1 mei 2017 ben ik gestart met een kleinschalige theetuin.

De leuke ontmoetingen bij het kraampje brachten me op het idee het terras open te stellen voor bezoekers. We hebben geprobeerd verschillende zitplekken te creëren. Op het erf is een leuke overdekte loungeplek  met een leeshoek. Op het grote terras zijn verschillende kleine zitjes en een grote stamtafel. Naast het grote terras ligt het speelveld met picknickplek. Hier kunnen de kids spelen en kunt u even apart zitten als u dat prettig vindt. Er is ook een mini dierenspeurtocht. Voor elk wat wils dus.

Op het terras serveren we verschillende soorten losse thee en natuurlijk een lekkere kop koffie. Erbij een huisgebakken lekkernij van de dag, een stevig tussendoortje voor de lekkere trek en verschillende koude dranken.

Op afspraak kunt een deelnemen aan verschillende arrangementjes. Vanaf twee personen te plannen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u langskomen met een groep voor bijvoorbeeld een lunch of koffie met gebak dan kan dat op afspraak. Dat voorkomt teleurstellingen. Heeft u een wens of vraag dan hoor ik dat graag!

De theetuin is bij goed weer geopend als het “Welkom” bordje bij het tuinpad hangt en natuurlijk op afspraak.

IMG_20220809_114330393_HDR